Werkwijze en garantie

Algemene informatie over de bestelling en levering

Na het plaatsen van de bestelling doorloopt u de volgende stappen:

  1. Het online invullen van het contactformulier en plaatsen van uw bestelling;
  2. Er wordt binnen 1 werkdag contact met u opgenomen om uw behoeftes te inventariseren;
  3. Binnen 2 werkdagen na het telefonisch contact ontvangt u de conceptversie van het juridisch document;
  4. Wij ontvangen van u de feedback en passen hiermee uw document aan;
  5. Wij sturen u uw definitieve document op.

Werkwijze juridisch document opstellen

Wanneer u heeft besloten dat u een juridisch document laat opstellen, vult u op de website een paar basisvragen in. Vervolgens zullen wij telefonisch contact met u opnemen om meer informatie te verzamelen over uw bedrijfsactiviteiten. Tijdens het telefoongesprek geeft u ons aanvullende informatie die wij nodig hebben om uw juridische document op te stellen. Met deze specifieke informatie maken wij uw juridische document op maat. U zult eerst een concept document van ons ontvangen. Dit concept kunt u rustig doornemen en hierbij kunt u opmerkingen en aanvullingen plaatsen. Vervolgens gaan wij deze aanvullingen verwerken en sturen u het definitieve juridische document toe.

Wij maken geen gebruik van standaard juridische documenten omdat uw onderneming niet standaard is! Elke onderneming heeft specifieke werkzaamheden en methodes. Uw juridisch document moet hierop aansluiten. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht.

Werkwijze controleren

Als u al algemene voorwaarden of een contract heeft, kunnen wij die voor u controleren. Wij controleren uw algemene voorwaarden of contract op:

– wettelijke juistheid;
– of het alle aspecten van uw onderneming omvat;
– nieuwe wetten en regels;
– of de bepalingen bij uw onderneming passen.

Na een controle kunt u er van uit gaan dat uw algemene voorwaarden of contract weer helemaal juridisch, volledig en correct is.

De levering geschiedt altijd zo snel mogelijk, maar het concept zal in ieder geval binnen 2 werkdagen worden geleverd. Aangezien persoonlijk telefonisch contact nodig is voor het juist opstellen van het juridisch document, is de levering hiervan wel afhankelijk. Wij leveren de bestanden op het door u opgegeven e-mailadres.

Nazorg & garantie door AVENC

U kunt ervan uitgaan dat het definitieve juridische document volledig correct
is. Mocht u toch nog iets willen wijzigen, kunt u dit binnen 14 dagen aan
ons melden en zullen wij de wijziging kosteloos doorvoeren.