Werkwijze en garantie

Algemene informatie over de bestelling en levering

Na het aanvragen van het document doorloopt u de volgende stappen:

 1. Het online invullen van het contactformulier en aanvragen van uw document;
 2. Er wordt binnen 1 werkdag contact met u opgenomen om uw wensen te inventariseren;
 3. Binnen 2 werkdagen na het telefonisch contact ontvangt u uw conceptversie;
 4. Wij ontvangen van u de feedback en passen uw document aan;
 5. Wij sturen u uw definitieve document op.

Werkwijze juridisch document opstellen

Wanneer u heeft besloten dat u een juridisch document laat opstellen, vult u op de website een paar basisvragen in. Vervolgens zullen wij telefonisch contact met u opnemen om meer informatie te verzamelen over uw bedrijfsactiviteiten. Tijdens het telefoongesprek geeft u ons aanvullende informatie die wij nodig hebben om uw juridische document op te stellen. Op basis van deze specifieke informatie maken wij uw juridische document op maat. U zult eerst een concept van ons ontvangen. Dit concept kunt u rustig doornemen en op dit concept kunt u opmerkingen geven en aanvullingen plaatsen. Vervolgens gaan wij deze aanvullingen verwerken en sturen u het definitieve juridische document toe.

Wij maken geen gebruik van standaard juridische documenten omdat uw onderneming niet standaard is! Elke onderneming heeft specifieke werkzaamheden en methodes. Uw juridisch document moet hierop aansluiten. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht.

Werkwijze controleren

Als u al algemene voorwaarden of een contract heeft, kunnen wij die voor u controleren. Wij controleren uw algemene voorwaarden of contract op:

– wettelijke juistheid;
– of het alle aspecten van uw onderneming omvat;
– nieuwe wetten en regels;
– of de bepalingen bij uw onderneming passen.

Na een controle kunt u er van uit gaan dat uw algemene voorwaarden of contract weer helemaal juridisch, volledig en correct is.

De levering geschiedt altijd zo snel mogelijk, maar het concept zal in ieder geval binnen 2 werkdagen worden geleverd. Aangezien persoonlijk telefonisch contact nodig is voor het juist opstellen van het juridisch document, is de levering hiervan wel afhankelijk. Wij leveren de bestanden op het door u opgegeven e-mailadres.

Nazorg en garantie door AVENC

U kunt ervan uitgaan dat het definitieve juridische document volledig correct
is. Mocht u toch nog iets willen wijzigen, kunt u dit binnen 14 dagen aan
ons melden en zullen wij de wijziging kosteloos doorvoeren.

Waarom Avenc?

 • Snelle service
 • Vaste prijzen
 • Achteraf betalen
 • Gratis persoonlijk advies
 • Document op maat
 • Engelse documenten geen probleem

Wij zijn Avenc

 • 085 - 130 2685
 • info@avenc.nl
 • Roombekerveld 43, 7523JP te Enschede

Andere diensten die interessant zijn

Een mooie selectie van onze diensten, nieuwsgierig naar de rest? Bezoek de diensten pagina!

Starterspakket
Overig

Als startende ondernemer mogen een aantal juridische documenten niet ontbreken. U wilt namelijk zo goed mogelijk alle risico’s en aansprakelijkheden indekken. Daarnaast zijn er ook enkele wettelijke verplichtingen zoals bijvoorbeeld voldoen aan de AVG wetgeving.

€ 499 Meer informatie
Webshoppakket
Overig

Iedere webshop heeft dezelfde juridische basis documenten nodig. U heeft namelijk te maken met het strenge consumenten recht. Daarom is het raadzaam om uzelf hiertegen te beschermen door middel van juridische documenten waarin u bijvoorbeeld

€ 369 Meer informatie
Overeenkomst controleren en updaten
Overeenkomsten, Overig

De actualiteit en accuraatheid van uw overeenkomst is van groot belang voor de mate waarin het document u kan beschermen tegen bijvoorbeeld……

€ 179 Meer informatie
Vaststellingsovereenkomst
Overeenkomsten

De beëindiging van een arbeidsrelatie is vaak een delicate kwestie en soms ontstaan later alsnog problemen. In dergelijke situaties kunnen partijen dan…

€ 259 Meer informatie
Intentieovereenkomst
Overeenkomsten

Een intentieovereenkomst heeft tot gevolg dat onderhandelingen niet zomaar kunnen worden afgebroken en partijen dus gebonden zijn om de definitieve….

€ 169 Meer informatie
Vertalen naar het Engels
Engelse documenten, Overig

Juridische documenten moeten begrijpbaar zijn voor de wederpartij om juridische werking te hebben. Daarom is het raadzaam om Engelse documenten….

€ 75 per uur
Meer informatie