Webshoppakket

Iedere webshop heeft dezelfde juridische basis documenten nodig. U heeft namelijk te maken met het strenge consumenten recht. Het is daarom raadzaam om uzelf hiertegen te beschermen door middel van juridische documenten waarin u bijvoorbeeld vastlegt hoe uw bedrijf omgaat met retourzendingen, beschadigde artikelen, annuleringen en per ongeluk foutieve informatie op uw website. In het webshoppakket zitten alle documenten die dit soort zaken voor u vastleggen zodat u in dergelijke situaties kunt terugvallen op de juridische bescherming.

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden legt u vast voor uw klanten hoe u uw producten aanbiedt en levert. Daarnaast beperkt u uw eigen aansprakelijkheid en kunt u voorwaarden stellen aan bijvoorbeeld garantie. Dit document mag dus voor geen enkele ondernemer ontbreken. Mocht namelijk de andere partij de afspraken niet nakomen dan kunt u altijd terugvallen op uw voorwaarden om alsnog uw betaling te krijgen bijvoorbeeld.

Disclaimer

Een disclaimer sluit specifieke aansprakelijkheid uit op bijvoorbeeld uw website en de inhoud van uw e-mail berichten. Dit document is een aanvulling op de bovenstaande documenten. Het document creëert voor u extra zekerheid en geeft uw websitebezoekers meer duidelijkheid.

Privacybeleid

Iedereen verwerkt tot op zekere hoogte persoonsgegevens. Aangezien het vanuit de AVG verplicht is om transparant te communiceren over het verwerken van persoonsgegevens, raden wij sterk aan om altijd een privacybeleid te hanteren bij uw klanten. Om deze reden mag dit document niet ontbreken in dit pakket.

Retourbeleid & retourformulier

Een goed retourbeleid kan veel problemen voorkomen. Uw klanten mogen retourneren onder redelijke voorwaarden zodat u uw producten altijd in een nette staat ontvangt of anders niet hoeft te accepteren. Ook is het van belang om bijvoorbeeld vast te leggen dat de klanten zelf zorg dragen voor de pakketkosten in geval van het retourneren van het product. Als u dit niet afspreekt komen deze kosten namelijk voor uw rekening.

We inventariseren uw bedrijfsactiviteiten in een telefonisch gesprek en verwerken deze informatie in de bovenstaande documenten. Dit pakket vormt een mooie juridische basis die uw webshop professioneel en compleet maakt. Mocht blijken dat u een aanvullend document nodig heeft dan adviseren we u hierin.

In dit pakket zitten de volgende producten

 • Leveringsvoorwaarden webshop
 • Privacybeleid
 • Retourbeleid en formulier
 • Disclaimer

Na het verstrekken van de opdracht zullen wij telefonisch contact met u opnemen om meer informatie te verzamelen over uw bedrijfsactiviteiten. Tijdens het telefoongesprek geeft u ons aanvullende informatie die wij nodig hebben om uw juridische document op te stellen. Met deze specifieke informatie maken wij uw juridische document op maat. U zult eerst een concept document van ons ontvangen. Dit concept kunt u rustig doornemen en hierbij kunt u opmerkingen en aanvullingen plaatsen. Vervolgens gaan wij deze aanvullingen verwerken en sturen u het definitieve juridische document toe.

Wij maken geen gebruik van standaard juridische documenten omdat uw onderneming niet standaard is! Elke onderneming heeft specifieke werkzaamheden en methodes. Uw juridisch document moet hierop aansluiten. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht.

Onze werkwijze

 1. Er wordt binnen 1 werkdag contact met u opgenomen om uw wensen en behoeftes te inventariseren
 2. De behandelende jurist gaat aan de slag met het opstellen van uw document
 3. Binnen 2 werkdagen na het telefonisch contact ontvangt u de conceptversie van het juridisch document
 4. Wij ontvangen van u de feedback en passen hiermee uw document aan
 5. De jurist verwerkt uw feedback
 6. Wij sturen u uw definitieve document op
 7. Na oplevering volgt de factuur
 8. U heeft 14 dagen garantie na oplevering van het definitieve document

Heb je vragen over dit product?

Wij helpen je graag verder! Wil je een gratis vrijblijvend overleg?
Dan kan dat! plan een afspraak

Of mail info@avenc.nl
€ 369
excl. btw
Categorie Overig
Periode Twee werkdagen

Wij zijn Avenc

 • 085 - 130 2685
 • info@avenc.nl
 • Roombekerveld 43, 7523JP te Enschede

Andere diensten die interessant zijn

Een mooie selectie van onze diensten, nieuwsgierig naar de rest? Bezoek de diensten pagina!

Starterspakket
Overig

Als startende ondernemer mogen een aantal juridische documenten niet ontbreken. U wilt namelijk zo goed mogelijk alle risico’s en aansprakelijkheden indekken. Daarnaast zijn er ook enkele wettelijke verplichtingen zoals bijvoorbeeld voldoen aan de AVG wetgeving.

€ 499 Meer informatie
Webshoppakket
Overig

Iedere webshop heeft dezelfde juridische basis documenten nodig. U heeft namelijk te maken met het strenge consumenten recht. Daarom is het raadzaam om uzelf hiertegen te beschermen door middel van juridische documenten waarin u bijvoorbeeld

€ 369 Meer informatie
Overeenkomst controleren en updaten
Overeenkomsten, Overig

De actualiteit en accuraatheid van uw overeenkomst is van groot belang voor de mate waarin het document u kan beschermen tegen bijvoorbeeld……

€ 179 Meer informatie
Vaststellingsovereenkomst
Overeenkomsten

De beëindiging van een arbeidsrelatie is vaak een delicate kwestie en soms ontstaan later alsnog problemen. In dergelijke situaties kunnen partijen dan…

€ 259 Meer informatie
Intentieovereenkomst
Overeenkomsten

Een intentieovereenkomst heeft tot gevolg dat onderhandelingen niet zomaar kunnen worden afgebroken en partijen dus gebonden zijn om de definitieve….

€ 169 Meer informatie
Vertalen naar het Engels
Engelse documenten, Overig

Juridische documenten moeten begrijpbaar zijn voor de wederpartij om juridische werking te hebben. Daarom is het raadzaam om Engelse documenten….

€ 75 per uur
Meer informatie