Starterspakket

Als startende ondernemer mogen een aantal juridische documenten voor uw bedrijf niet ontbreken. U wilt namelijk zo goed mogelijk alle risico’s en aansprakelijkheden indekken. Daarnaast gelden er ook een aantal wettelijke verplichtingen, zoals het voldoen aan de AVG wetgeving. Speciaal voor startende ondernemers hebben wij het starterspakket samengesteld. Met deze basis aan benodigde documenten kunt u onbezorgd aan de slag met uw bedrijf.

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden legt u vast voor uw klanten of opdrachtgevers hoe u uw dienst of product aanbiedt en levert. Daarnaast beperkt u uw eigen aansprakelijkheid en kunt u voorwaarden stellen aan bijvoorbeeld de garantie of levering. Dit document mag dus voor geen enkele ondernemer ontbreken. Mocht namelijk de andere partij de afspraken niet nakomen dan kunt u altijd terugvallen op uw algemene voorwaarden om bijvoorbeeld vooralsnog uw betaling te krijgen of om uw aansprakelijkheid te beperken.

Overeenkomst van opdracht

Gaat u als zelfstandige voor een opdrachtgever aan de slag? Dan moeten de afspraken omtrent die overeenkomst worden vastgelegd om verwarring en geschillen te voorkomen. In de overeenkomst legt u afspraken vast over de duur van de opdracht, de tarieven en betaling, de inhoud van de opdracht en hoe te handelen als de partijen het niet met elkaar eens zijn. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst zodat u extra zekerheid heeft. U kunt de overeenkomst toepassen als u zelf de opdrachtgever bent maar ook als u de opdrachtnemer bent. We maken de overeenkomst op basis van uw werkzaamheden. De overeenkomst kunt u daarnaast vaak gebruiken voor meerdere opdrachtgegevers.

Disclaimer

Een disclaimer sluit specifieke aansprakelijkheid uit op bijvoorbeeld uw website en de inhoud van uw e-mail berichten. Dit document is een aanvulling op de bovenstaande documenten. Het document creëert voor u extra zekerheid en geeft uw websitebezoekers meer duidelijkheid.

Privacybeleid

Iedereen verwerkt tot op zekere hoogte persoonsgegevens. Aangezien het vanuit de AVG verplicht is om transparant te communiceren over het verwerken van persoonsgegevens, raden wij sterk aan om altijd een privacybeleid te hanteren bij uw klanten. Daarom mag dit document niet ontbreken in dit pakket.

We inventariseren uw bedrijfsactiviteiten in een telefonisch gesprek en verwerken deze informatie in de bovenstaande documenten. Dit pakket vormt een mooie juridische basis die vaak voor het begin afdoende is. Mocht blijken dat u een aanvullend document nodig heeft dan adviseren we u hierin.

In dit pakket zitten de volgende documenten

 • Algemene voorwaarden
 • Privacybeleid
 • Disclaimer
 • Overeenkomst van opdracht

Na het verstrekken van de opdracht zullen wij telefonisch contact met u opnemen om meer informatie te verzamelen over uw bedrijfsactiviteiten. Tijdens het telefoongesprek geeft u ons aanvullende informatie die wij nodig hebben om uw juridische document op te stellen. Met deze specifieke informatie maken wij uw juridische document op maat. U zult eerst een concept document van ons ontvangen. Dit concept kunt u rustig doornemen en hierbij kunt u opmerkingen en aanvullingen plaatsen. Vervolgens gaan wij deze aanvullingen verwerken en sturen u het definitieve juridische document toe.

Wij maken geen gebruik van standaard juridische documenten omdat uw onderneming niet standaard is! Elke onderneming heeft specifieke werkzaamheden en methodes. Uw juridisch document moet hierop aansluiten. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht.

Onze werkwijze

 1. Er wordt binnen 1 werkdag contact met u opgenomen om uw wensen en behoeftes te inventariseren
 2. De behandelende jurist gaat aan de slag met het opstellen van uw document
 3. Binnen 2 werkdagen na het telefonisch contact ontvangt u de conceptversie van het juridisch document
 4. Wij ontvangen van u de feedback en passen hiermee uw document aan
 5. De jurist verwerkt uw feedback
 6. Wij sturen u uw definitieve document op
 7. Na oplevering volgt de factuur
 8. U heeft 14 dagen garantie na oplevering van het definitieve document

Heb je vragen over dit product?

Wij helpen je graag verder! Wil je een gratis vrijblijvend overleg?
Dan kan dat! plan een afspraak

Of mail info@avenc.nl
€ 499
excl. btw
Categorie Overig
Periode Twee werkdagen

Wij zijn Avenc

 • 085 - 130 2685
 • info@avenc.nl
 • Roombekerveld 43, 7523JP te Enschede

Andere diensten die interessant zijn

Een mooie selectie van onze diensten, nieuwsgierig naar de rest? Bezoek de diensten pagina!

Starterspakket
Overig

Als startende ondernemer mogen een aantal juridische documenten niet ontbreken. U wilt namelijk zo goed mogelijk alle risico’s en aansprakelijkheden indekken. Daarnaast zijn er ook enkele wettelijke verplichtingen zoals bijvoorbeeld voldoen aan de AVG wetgeving.

€ 499 Meer informatie
Webshoppakket
Overig

Iedere webshop heeft dezelfde juridische basis documenten nodig. U heeft namelijk te maken met het strenge consumenten recht. Daarom is het raadzaam om uzelf hiertegen te beschermen door middel van juridische documenten waarin u bijvoorbeeld

€ 369 Meer informatie
Overeenkomst controleren en updaten
Overeenkomsten, Overig

De actualiteit en accuraatheid van uw overeenkomst is van groot belang voor de mate waarin het document u kan beschermen tegen bijvoorbeeld……

€ 179 Meer informatie
Vaststellingsovereenkomst
Overeenkomsten

De beëindiging van een arbeidsrelatie is vaak een delicate kwestie en soms ontstaan later alsnog problemen. In dergelijke situaties kunnen partijen dan…

€ 259 Meer informatie
Intentieovereenkomst
Overeenkomsten

Een intentieovereenkomst heeft tot gevolg dat onderhandelingen niet zomaar kunnen worden afgebroken en partijen dus gebonden zijn om de definitieve….

€ 169 Meer informatie
Vertalen naar het Engels
Engelse documenten, Overig

Juridische documenten moeten begrijpbaar zijn voor de wederpartij om juridische werking te hebben. Daarom is het raadzaam om Engelse documenten….

€ 75 per uur
Meer informatie