Diensten

Starterspakket
Overig

Als startende ondernemer mogen een aantal juridische documenten niet ontbreken. U wilt namelijk zo goed mogelijk alle risico’s en aansprakelijkheden indekken. Daarnaast zijn er ook enkele wettelijke verplichtingen zoals bijvoorbeeld voldoen aan de AVG wetgeving.

€ 499 Meer informatie
Webshoppakket
Overig

Iedere webshop heeft dezelfde juridische basis documenten nodig. U heeft namelijk te maken met het strenge consumenten recht. Daarom is het raadzaam om uzelf hiertegen te beschermen door middel van juridische documenten waarin u bijvoorbeeld

€ 369 Meer informatie
Overeenkomst controleren en updaten
Overeenkomsten, Overig

De actualiteit en accuraatheid van uw overeenkomst is van groot belang voor de mate waarin het document u kan beschermen tegen bijvoorbeeld……

€ 179 Meer informatie
Vaststellingsovereenkomst
Overeenkomsten

De beëindiging van een arbeidsrelatie is vaak een delicate kwestie en soms ontstaan later alsnog problemen. In dergelijke situaties kunnen partijen dan…

€ 259 Meer informatie
Intentieovereenkomst
Overeenkomsten

Een intentieovereenkomst heeft tot gevolg dat onderhandelingen niet zomaar kunnen worden afgebroken en partijen dus gebonden zijn om de definitieve….

€ 169 Meer informatie
Vertalen naar het Engels
Engelse documenten, Overig

Juridische documenten moeten begrijpbaar zijn voor de wederpartij om juridische werking te hebben. Daarom is het raadzaam om Engelse documenten….

€ 75 per uur
Meer informatie
Franchiseovereenkomst
Overeenkomsten

Om deze rechten en plichten duidelijk te maken voor beide partijen is het van groot belang dat dit tot in detail uitgewerkt wordt in een franchiseovereenkomst.

€ 359 Meer informatie
Huurovereenkomst
Overeenkomsten

Het is goed om een huurovereenkomst schriftelijk overeen te komen om zodoende de risico’s af te bakenen. Daarnaast kan er in de huurovereenkomst….

€ 259 Meer informatie

Wij zijn Avenc

  • 085 - 130 2685
  • info@avenc.nl
  • Roombekerveld 43, 7523JP te Enschede