Webshoppakket

Webshoppakket

Iedere webshop heeft dezelfde juridische basis documenten nodig. U heeft namelijk te maken met het strenge consumenten recht. Het is daarom raadzaam om uzelf hiertegen te beschermen door middel van juridische documenten. Daarin legt u bijvoorbeeld vast hoe uw bedrijf omgaat met retourzendingen, beschadigde artikelen, annuleringen en per ongeluk foutieve informatie op uw website. In het webshoppakket zitten alle documenten die dit soort zaken voor u vastleggen. Dan kan u in dergelijke situaties terugvallen op de juridische bescherming.

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden legt u vast voor uw klanten hoe u uw producten aanbiedt en levert. Daarnaast beperkt u uw eigen aansprakelijkheid. Ook kunt u voorwaarden stellen aan bijvoorbeeld garantie. Dit document mag dus voor geen enkele ondernemer ontbreken. Mocht namelijk de andere partij de afspraken niet nakomen dan kunt u altijd terugvallen op uw voorwaarden. Zo kunt alsnog uw betaling krijgen bijvoorbeeld.

Disclaimer

Een disclaimer sluit specifieke aansprakelijkheid uit. Bijvoorbeeld informatie op uw website en de inhoud van uw e-mail berichten. Dit document is een aanvulling op de bovenstaande documenten. Het document creëert extra zekerheid en geeft uw websitebezoekers meer duidelijkheid.

Privacybeleid

Iedereen verwerkt tot op zekere hoogte persoonsgegevens. Het is vanuit de AVG verplicht is om transparant te communiceren over het verwerken van persoonsgegevens. Daarom raden wij sterk aan om altijd een privacybeleid te hanteren bij uw klanten. Om deze reden mag dit document niet ontbreken in dit pakket.

Retourbeleid & retourformulier webshoppakket

Een goed retourbeleid kan veel problemen voorkomen. Uw klanten mogen retourneren onder redelijke voorwaarden.  Zo ontvang u uw producten altijd in een nette staat. Anders hoeft u het retour niet te accepteren. Ook is het van belang om bijvoorbeeld vast te leggen dat de klanten zelf zorg dragen voor de pakketkosten in geval van het retourneren van het product. Als u dit niet afspreekt komen deze kosten namelijk voor uw rekening.

We inventariseren uw bedrijfsactiviteiten in een telefonisch gesprek. Vervolgens verwerken we deze informatie in de bovenstaande documenten. Dit pakket vormt een mooie juridische basis die uw webshop professioneel en compleet maakt. Mocht blijken dat u een aanvullend document nodig heeft dan adviseren we u hierin.

In dit pakket zitten de volgende producten

  • Leveringsvoorwaarden webshop
  • Privacybeleid
  • Retourbeleid en formulier
  • Disclaimer

Heb je vragen over dit product?

Wij helpen je graag verder! Wil je een gratis vrijblijvend overleg?
Dan kan dat! plan een afspraak

Of mail info@avenc.nl

Wij zijn Avenc

  • 085 - 4016804
  • info@avenc.nl
  • 06-43423451
  • Rigtersbleek-Zandvoort 10-125, 7521BE te Enschede

Andere diensten die interessant zijn

Een mooie selectie van onze diensten, nieuwsgierig naar de rest? Bezoek de diensten pagina!

Arbeidscontract laten controleren

Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker dat ondernemers hun arbeidsovereenkomsten zelf opstellen wanneer ze een nieuwe medewerker aannemen of een samenwerking met iemand aangaan. In het arbeidscontract staat bijvoorbeeld welke soort arbeidsovereenkomst het is met een duidelijke functieomschrijving. Buiten dat worden de afspraken over het loon, de reiskosten en het vakantiegeld hierin opgenomen. Daarnaast het aantal […]

Algemene voorwaarden laten opstellen

In algemene voorwaarden worden aansprakelijkheden uitgesloten en zekerheden voor u opgenomen. Juridisch waterdicht betekend geen zorgen.

Privacy verklaring website

Privacy verklaring opstellen om de persoonsgegevens te beschermen conform AVG.

Algemene voorwaarden Engels

Algemene voorwaarden laten opstellen in het Engels of laten vertalen naar het Engels voor internationale klanten van belang.

Webshoppakket

Compleet webshoppakket voor beginnende of bestaande webshopeigenaren. Volledig juridisch ingedekt.

Overeenkomst & contract laten opstellen

Bij AVENC kunt u terecht voor het laten opstellen van ruim dertig verschillende overeenkomsten en contracten.