Starterspakket

Als startende ondernemer mogen een aantal juridische documenten voor uw bedrijf niet ontbreken. U wilt namelijk zo goed mogelijk alle risico’s en aansprakelijkheden indekken. Daarnaast gelden er ook een aantal wettelijke verplichtingen, zoals het voldoen aan de AVG wetgeving. Speciaal voor startende ondernemers hebben wij het starterspakket samengesteld. Met deze basis aan benodigde documenten kunt u onbezorgd aan de slag met uw bedrijf.

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden legt u vast voor uw klanten of opdrachtgevers hoe u uw dienst of product aanbiedt en levert. Daarnaast beperkt u uw eigen aansprakelijkheid en kunt u voorwaarden stellen aan bijvoorbeeld de garantie of levering. Dit document mag dus voor geen enkele ondernemer ontbreken. Mocht namelijk de andere partij de afspraken niet nakomen dan kunt u altijd terugvallen op uw algemene voorwaarden om bijvoorbeeld vooralsnog uw betaling te krijgen of om uw aansprakelijkheid te beperken.

Overeenkomst van opdracht

Gaat u als zelfstandige voor een opdrachtgever aan de slag? Dan moeten de afspraken omtrent die overeenkomst worden vastgelegd om verwarring en geschillen te voorkomen. In de overeenkomst legt u afspraken vast over de duur van de opdracht, de tarieven en betaling, de inhoud van de opdracht en hoe te handelen als de partijen het niet met elkaar eens zijn. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst zodat u extra zekerheid heeft. U kunt de overeenkomst toepassen als u zelf de opdrachtgever bent maar ook als u de opdrachtnemer bent. We maken de overeenkomst op basis van uw werkzaamheden. De overeenkomst kunt u daarnaast vaak gebruiken voor meerdere opdrachtgegevers.

Disclaimer

Een disclaimer sluit specifieke aansprakelijkheid uit op bijvoorbeeld uw website en de inhoud van uw e-mail berichten. Dit document is een aanvulling op de bovenstaande documenten. Het document creëert voor u extra zekerheid en geeft uw websitebezoekers meer duidelijkheid.

Privacybeleid

Iedereen verwerkt tot op zekere hoogte persoonsgegevens. Aangezien het vanuit de AVG verplicht is om transparant te communiceren over het verwerken van persoonsgegevens, raden wij sterk aan om altijd een privacybeleid te hanteren bij uw klanten. Daarom mag dit document niet ontbreken in dit pakket.

We inventariseren uw bedrijfsactiviteiten in een telefonisch gesprek en verwerken deze informatie in de bovenstaande documenten. Dit pakket vormt een mooie juridische basis die vaak voor het begin afdoende is. Mocht blijken dat u een aanvullend document nodig heeft dan adviseren we u hierin.

In dit pakket zitten de volgende documenten

  • Algemene voorwaarden
  • Privacybeleid
  • Disclaimer
  • Overeenkomst van opdracht

Heb je vragen over dit product?

Wij helpen je graag verder! Wil je een gratis vrijblijvend overleg?
Dan kan dat! plan een afspraak

Of mail info@avenc.nl

Wij zijn Avenc

  • 085 - 4016804
  • info@avenc.nl
  • 06-43423451
  • Rigtersbleek-Zandvoort 10-125, 7521BE te Enschede

Andere diensten die interessant zijn

Een mooie selectie van onze diensten, nieuwsgierig naar de rest? Bezoek de diensten pagina!

Arbeidscontract laten controleren

Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker dat ondernemers hun arbeidsovereenkomsten zelf opstellen wanneer ze een nieuwe medewerker aannemen of een samenwerking met iemand aangaan. In het arbeidscontract staat bijvoorbeeld welke soort arbeidsovereenkomst het is met een duidelijke functieomschrijving. Buiten dat worden de afspraken over het loon, de reiskosten en het vakantiegeld hierin opgenomen. Daarnaast het aantal […]

Algemene voorwaarden laten opstellen

In algemene voorwaarden worden aansprakelijkheden uitgesloten en zekerheden voor u opgenomen. Juridisch waterdicht betekend geen zorgen.

Privacy verklaring website

Privacy verklaring opstellen om de persoonsgegevens te beschermen conform AVG.

Algemene voorwaarden Engels

Algemene voorwaarden laten opstellen in het Engels of laten vertalen naar het Engels voor internationale klanten van belang.

Webshoppakket

Compleet webshoppakket voor beginnende of bestaande webshopeigenaren. Volledig juridisch ingedekt.

Overeenkomst & contract laten opstellen

Bij AVENC kunt u terecht voor het laten opstellen van ruim dertig verschillende overeenkomsten en contracten.