Overeenkomst van opdracht Engels

Voordat een opdrachtnemer aan het werk kan voor een opdrachtgever moet er eerst een overeenkomst van opdracht (OVO) worden gemaakt. Dit is geen arbeidsovereenkomst, maar een bindende overeenkomst tussen zelfstandige partijen. Het gaat dus niet om werk dat in loondienst wordt uitgevoerd, maar bijvoorbeeld om de werkzaamheden van een freelancer of zzp’er. In de overeenkomst van opdracht wordt de opdracht vastgelegd en de voorwaarden waarvoor de opdracht wordt uitgevoerd.

Als u als opdrachtnemer iemand wilt inhuren om een bepaalde opdracht uit te voeren, zult u dus een overeenkomst van opdracht moeten opstellen. Als de opdrachtnemer in kwestie niet Nederlandstalig is of de voertaal van uw onderneming Engels is, zult u de overeenkomst van opdracht in het Engels moeten opstellen. Een overeenkomst van opdracht moet namelijk door alle partijen goed worden begrepen.

Wat staat er in een overeenkomst van opdracht?

In de overeenkomst van opdracht staat onder andere welk resultaat geleverd moet worden door de opdrachtnemer, welke tegenprestatie de opdrachtnemer ontvangt van de opdrachtgever en instructies op welke manier de opdracht uitgevoerd moet worden. Ook ligt vastgelegd hoe lang de opdracht duurt en komen eventuele afspraken over geheimhouding, concurrentie en intellectuele eigendommen aan bod.

Aangezien een overeenkomst van opdracht zorgvuldig moet worden opgesteld, is het aan te raden om dit door een jurist te laten doen. Een professioneel opgestelde overeenkomst van opdracht voorkomt eventuele problemen en conflicten tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Overeenkomst van opdracht in het Engels opstellen

Het is belangrijk dat een overeenkomst van opdracht voor alle partijen duidelijk is. Anders kan er namelijk geen akkoord worden bereikt. Laat uw overeenkomst van opdracht Engels opstellen door Avenc. Onze juristen zijn zowel Nederlands als Engels geschoold en helpen u graag met het opstellen van een overeenkomst van opdracht in het Engels. Bij het opstellen of vertalen van juridische documenten wordt rekening gehouden met de leesbaarheid en correcte vertaling van het juridisch jargon. Zo is de overeenkomst van opdracht Engels voor iedereen goed te begrijpen.

Een overeenkomst van opdracht in het Engels kunt u heel eenvoudig via onze website aanvragen. Na uw aanvraag nemen we telefonisch contact met u op. Zo leren we alles over de desbetreffende opdracht waardoor we een overeenkomst van opdracht Engels kunnen opstellen die aan uw wensen en eisen voldoet. Het document wordt binnen twee werkdagen geleverd. Eventuele opmerkingen en aanvullingen kunt binnen een beperkte tijd gratis door onze juristen laten verwerken. Uw overeenkomst van opdracht in het Engels opstellen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onderwerpen die partijen regelen in een overeenkomst van opdracht zijn:

  • Welk resultaat geleverd moet worden door de opdrachtnemer
  • Welke tegenprestatie de opdrachtnemer ontvangt van de opdrachtgever
  • Hoe lang de opdracht duurt en of die tussentijds beëindigd kan worden
  • Hoe de aansprakelijkheid verdeeld is
  • Instructies op welke manier de opdracht uitgevoerd moet worden
  • Eventuele afspraken over geheimhouding, concurrentie en intellectuele eigendommen

Heb je vragen over dit product?

Wij helpen je graag verder! Wil je een gratis vrijblijvend overleg?
Dan kan dat! plan een afspraak

Of mail info@avenc.nl

Wij zijn Avenc

  • 085 - 4016804
  • info@avenc.nl
  • 06-43423451
  • Rigtersbleek-Zandvoort 10-125, 7521BE te Enschede

Andere diensten die interessant zijn

Een mooie selectie van onze diensten, nieuwsgierig naar de rest? Bezoek de diensten pagina!

Overeenkomst van opdracht

Een overeenkomst van opdracht is een bindende overeenkomst tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en is belangrijk omdat……

Samenwerkingsovereenkomst

In een samenwerkingsovereenkomst leggen 2 of meer samenwerkende partijen belangrijke afspraken vast.

Onderhoudsovereenkomst

Wanneer u met een andere partij onderhoudswerkzaamheden aangaat is het van belang om hierover bindende afspraken vast te leggen omdat…..