Juridisch vertalen naar het Engels

Jouw Juridische vertaling Engels

Het is raadzaam om documenten in het Engels te hanteren als u veel zakenpartners of klanten in het buitenland heeft. Juridische documenten moeten begrijpbaar zijn voor de wederpartij om juridische werking te hebben. De wederpartij moet namelijk kunnen begrijpen waarmee hij of zij akkoord gaat.

Bij AVENC kunt u alle juridische documenten laten vertalen naar het Engels. Onze juristen zijn zowel Nederlands als Engels geschoold en kunnen u daarom moeiteloos verder helpen om uw documenten begrijpbaar te maken voor uw Engelstalige klanten. Het is ook mogelijk om een juridisch vertaling met een controle te combineren voor optimale zekerheid van uw document.

Juridisch vertalen van diverse documenten

U kunt door AVENC diverse juridische documenten laten vertalen. Denk bijvoorbeeld aan de algemene voorwaarden voor uw webshop of website, een samenwerkingsovereenkomst, een privacyverklaring of een verwerkersovereenkomst. Heeft u nog geen Nederlandse variant van genoemde documenten? Geen probleem. U kunt een juridisch document ook in het Engels door onze juristen laten opstellen.

Bij het vertalen van een document houdt onze juridisch vertaler rekening met de leesbaarheid en de correcte vertaling van het juridisch jargon. Bij AVENC vertalen we, indien gewenst, het volledige document. U heeft dus geen werk meer aan de juridisch vertaling van het aangevraagde document.

Juridisch vertalen Nederland-Engels door AVENC

Het vertalen van een document vol juridisch jargon is geen gemakkelijk taak. U doet er dus goed aan om het werk uit handen te geven en onze ervaren juristen uw document te laten vertalen naar het Engels. Onze juristen hebben veel kennis van het rechtssysteem en weten precies hoe Nederlandse termen het best naar het Engels kunnen worden vertaald. Wanneer u een juridisch vertaling Engels heeft aangevraagd, zal u het vertaalde document binnen twee werkdagen ontvangen. Uiteraard heeft u dan nog de tijd om eventuele aanpassingen door te geven.

Voor het vertalen van juridische documenten hanteert AVENC een uurtarief van 75 euro per uur. Als u wilt weten hoe lang onze juridisch vertaler Engels nodig heeft voor het vertalen van uw document, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ons telefonisch bereiken tijdens onze kantooruren, een e-mail sturen of contact opnemen via WhatsApp.

Bij een vertaling houden we rekening met:

  • Leesbaarheid
  • Correcte vertaling van juridisch jargon
  • Vertaling van het gehele document
  • Door Engels geschoolde juristen

Heb je vragen over dit product?

Wij helpen je graag verder! Wil je een gratis vrijblijvend overleg?
Dan kan dat! plan een afspraak

Of mail info@avenc.nl

Wij zijn Avenc

  • 085 - 4016804
  • info@avenc.nl
  • 06-43423451
  • Rigtersbleek-Zandvoort 10-125, 7521BE te Enschede

Andere diensten die interessant zijn

Een mooie selectie van onze diensten, nieuwsgierig naar de rest? Bezoek de diensten pagina!

Arbeidscontract laten controleren

Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker dat ondernemers hun arbeidsovereenkomsten zelf opstellen wanneer ze een nieuwe medewerker aannemen of een samenwerking met iemand aangaan. In het arbeidscontract staat bijvoorbeeld welke soort arbeidsovereenkomst het is met een duidelijke functieomschrijving. Buiten dat worden de afspraken over het loon, de reiskosten en het vakantiegeld hierin opgenomen. Daarnaast het aantal […]

Algemene voorwaarden laten opstellen

In algemene voorwaarden worden aansprakelijkheden uitgesloten en zekerheden voor u opgenomen. Juridisch waterdicht betekend geen zorgen.

Privacy verklaring website

Privacy verklaring opstellen om de persoonsgegevens te beschermen conform AVG.

Algemene voorwaarden Engels

Algemene voorwaarden laten opstellen in het Engels of laten vertalen naar het Engels voor internationale klanten van belang.

Webshoppakket

Compleet webshoppakket voor beginnende of bestaande webshopeigenaren. Volledig juridisch ingedekt.

Overeenkomst & contract laten opstellen

Bij AVENC kunt u terecht voor het laten opstellen van ruim dertig verschillende overeenkomsten en contracten.