Vaststellingsovereenkomst Engels

Vaststellingsovereenkomst Engels

In uw vaststellingsovereenkomst Engels legt u het ontslag met wederzijds goedvinden met een werknemer die Engels spreekt vast. Wanneer een werkgever en werknemer samen het besluit nemen om de arbeidsrelatie niet voor te zetten, wordt er een vaststellingsovereenkomst afgesloten. Er is dan geen sprake van ontslag aangezien alle betrokken partijen het eens zijn met de beëindiging van de arbeidsrelatie. In het document worden de afspraken rondom de beëindiging van de arbeidsrelatie schriftelijk vastgelegd.

Als de werkgever of werknemer de Nederlandse taal niet beheerst of als de voertaal Engels is, dient de vaststellingsovereenkomst Engels te worden opgesteld. Het is namelijk belangrijk dat alle betrokken partijen de vaststellingsovereenkomst goed begrijpen.

Wat staat er in een vaststellingsovereenkomst?

Het is voor zowel de werkgever als de werknemer van belang om een vaststellingsovereenkomst op te stellen. Na de beëindiging van een arbeidsrelatie bestaat er namelijk een kans dat er later alsnog problemen ontstaan. Het is in zo’n situatie fijn als beide partijen kunnen terugvallen op de schriftelijke en bindende afspraken. Bovendien heeft de werknemer met een vaststellingsovereenkomst recht op een WW-uitkering bij het UWV. Nadat beide partijen met de vaststellingsovereenkomst akkoord zijn gegaan, geldt er nog een wettelijke bedenktijd van veertien dagen.

In een vaststellingsovereenkomst zijn verschillende zaken vastgelegd, zoals bijvoorbeeld op welke datum het dienstverband eindigt en de reden van de beëindiging. Ook moet uit de vaststellingsovereenkomst blijken dat het gaat om een beëindiging met een wederzijds goedvinden. Andere zaken die in het document worden vermeld zijn de eventuele doorbetaling van salaris, hoe met bedrijfseigendommen dient te worden omgegaan en welke verplichtingen de werknemer nog heeft tot de einddatum van het dienstverband.

Vaststellingsovereenkomst Engels laten opstellen door AVENC

Het is belangrijk dat de vaststellingsovereenkomst voor alle partijen duidelijk is om een akkoord te bereiken. U kunt een vaststellingsovereenkomst laten opstellen door AVENC. Onze juristen zijn zowel Nederlands als Engels geschoold en weten precies aan welke eisen een vaststellingsovereenkomst moet voldoen. Uiteraard houden de juristen bij het vertalen of het opstellen van het document rekening met de leesbaarheid en de correcte vertaling van het juridisch jargon. U kunt er dus vanuit gaan dat alle betrokken partijen de vaststellingsovereenkomst Engels zullen begrijpen.

Onze specialisten staan klaar voor vrijblijvend advies

Een vaststellingsovereenkomst kunt u direct aanvragen via onze website. In de meeste gevallen nemen wij telefonisch contact op om de beëindiging van de arbeidsrelatie te bespreken. Zo weten onze juristen precies wat er in het document moet komen te staan. Binnen twee werkdagen zal u uw document ontvangen. Eventuele opmerkingen en aanvullingen kunt u binnen een beperkte tijd gratis door onze juristen laten verwerken. Een vaststellingsovereenkomst in het Engels opstellen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Heb je vragen over dit product?

Wij helpen je graag verder! Wil je een gratis vrijblijvend overleg?
Dan kan dat! plan een afspraak

Of mail info@avenc.nl

Wij zijn Avenc

  • 085 - 4016804
  • info@avenc.nl
  • 06-43423451
  • Rigtersbleek-Zandvoort 10-125, 7521BE te Enschede

Andere diensten die interessant zijn

Een mooie selectie van onze diensten, nieuwsgierig naar de rest? Bezoek de diensten pagina!

Juridisch vertalen naar het Engels

Juridische documenten moeten begrijpbaar zijn voor de wederpartij om juridische werking te hebben. Daarom is het raadzaam om Engelse documenten te hanteren voor internationale klanten.

Vaststellingsovereenkomst

De beëindiging van een arbeidsrelatie is vaak een delicate kwestie en soms ontstaan later alsnog problemen. In dergelijke situaties kunnen partijen dan…

Algemene voorwaarden laten opstellen

In algemene voorwaarden worden aansprakelijkheden uitgesloten en zekerheden voor u opgenomen. Juridisch waterdicht betekend geen zorgen.