Arbeidsovereenkomst Engels

Arbeidsovereenkomst Engels laten vertalen

In een arbeidsovereenkomst Engels worden de afspraken tussen een werkgever en een werknemer schriftelijk vastgelegd. In het document staat wat de betrokken partijen van elkaar mogen verwachten. De arbeidsovereenkomst is een bindend contract dat duidelijkheid biedt en waar de partijen op terug kunnen vallen mocht dit nodig zijn.

Voordat er met de overeenkomst akkoord kan worden gegaan, moeten beide partijen het met de afspraken in de arbeidsovereenkomst eens zijn. Het is daarom belangrijk dat de arbeidsovereenkomst door alle partijen goed wordt begrepen. Mocht de werkgever of werknemer de Nederlandse taal niet beheersen dan is het noodzakelijk om de arbeidsovereenkomst Engels op te stellen. Dit geldt ook wanneer de voertaal van het bedrijf Engels is.

Wat staat er in een arbeidsovereenkomst?

In de arbeidsovereenkomst staat om wat voor soort overeenkomst het gaat, zoals een overeenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd. Ook voor een oproep of stage moet een arbeidsovereenkomst worden afgesloten.

In de arbeidsovereenkomst is altijd een duidelijke functieomschrijving vastgelegd. Ook afspraken over het loon, de reiskosten en het vakantiegeld worden in de arbeidsovereenkomst vermeld. Verder staan ook zaken als bonusregelingen, de 13e maand, het aantal vakantiedagen, pensioenregelingen en hoe te handelen in geval van ziekte in de arbeidsovereenkomst.

Arbeidsovereenkomst Engels laten opstellen door AVENC

Een arbeidsovereenkomst is een zeer belangrijk document. Het is daarom van belang dat de overeenkomst zorgvuldig en correct wordt opgesteld. Als u een arbeidsovereenkomst in het Engels wilt laten opstellen, kunt u altijd terecht bij AVENC. Onze juristen zijn zowel Nederlands als Engels geschoold en weten precies aan welke eisen een arbeidsovereenkomst Engels moet voldoen. Bij het opstellen van het document houden onze juristen rekening met de leesbaarheid en de correcte vertaling van het juridisch jargon. Zo zorgt AVENC ervoor dat alle partijen de arbeidsovereenkomst goed zullen begrijpen.

Onze specialisten staan klaar voor vrijblijvend advies

Een arbeidsovereenkomst Engels kunt u eenvoudig en snel aanvragen via onze website. In de meeste gevallen nemen wij telefonisch contact met u op om de overeenkomst tussen werkgever en werknemer te bespreken. Zo weten onze juristen precies wat er in de arbeidsovereenkomst moet komen te staan. Als u zowel een Nederlandse als Engelse versie van de arbeidsovereenkomst nodig heeft, kan dit uiteraard ook worden geregeld. Dankzij onze snelle service ontvangt u de arbeidsovereenkomst Engels binnen twee werkdagen. U heeft dan nog veertien dagen om eventuele aanpassingen of aanvullingen aan ons door te geven. Onze juristen zullen deze aanpassingen gratis voor u verwerken.

Een arbeidsovereenkomst in het Engels opstellen? Neem vandaag nog contact met ons op. Tijdens onze kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar. U kunt ook op elk gewenst moment van de dag een e-mail sturen.

Bij een vertaling houden we rekening met:

  • Leesbaarheid
  • Correcte vertaling van juridisch jargon
  • Vertaling van het gehele document

Heb je vragen over dit product?

Wij helpen je graag verder! Wil je een gratis vrijblijvend overleg?
Dan kan dat! plan een afspraak

Of mail info@avenc.nl

Wij zijn Avenc

  • 085 - 4016804
  • info@avenc.nl
  • 06-43423451
  • Rigtersbleek-Zandvoort 10-125, 7521BE te Enschede

Andere diensten die interessant zijn

Een mooie selectie van onze diensten, nieuwsgierig naar de rest? Bezoek de diensten pagina!

Juridisch vertalen naar het Engels

Juridische documenten moeten begrijpbaar zijn voor de wederpartij om juridische werking te hebben. Daarom is het raadzaam om Engelse documenten te hanteren voor internationale klanten.

Arbeidsovereenkomst

Een arbeidsovereenkomst legt belangrijke afspraken tussen werkgever en werknemer vast zoals……

Vaststellingsovereenkomst Engels

Ontslag met wederzijds goedvinden vastleggen in een Engelse vaststellingsovereenkomst.