Overeenkomst & contract laten opstellen

Overeenkomst en contracten laten opstellen door AVENC

Bij AVENC kunt u verschillende juridische documenten zoals een overeenkomst en contract laten opstellen door onze ervaren juristen. Wij bieden juridische documenten afgestemd op de behoefte en situatie van uw onderneming. Zo kunt u diverse overeenkomsten en contracten laten opstellen, zoals bijvoorbeeld algemene voorwaarden, een arbeidsovereenkomst of verwerkersovereenkomst. Het opstellen van een juridisch document kan erg lastig zijn als u geen kennis heeft van het rechtssysteem en niet precies weet aan welke eisen het document moet voldoen. Een ervaren jurist van AVENC neemt het werk voor u uit handen en stelt binnen enkele werkdagen een professioneel juridisch document voor u op dat aan alle eisen voldoet.

Bij het sluiten van een overeenkomst of contract zijn altijd meerdere partijen betrokken. Het is belangrijk dat alle betrokken partijen de inhoud van de overeenkomst of het contract goed begrijpen. Pas dan kan er met de voorwaarden die in het document staan akkoord worden gegaan. AVENC stelt voor u een leesbaar en begrijpbaar juridisch document op.

Onze juristen zijn zowel Nederlands als Engels geschoold. Is de voertaal van uw onderneming Engels, werkt u samen met mensen die de Nederlandse taal niet beheersen of doet u zaken in het buitenland? AVENC helpt u graag met het opstellen van contracten en overeenkomsten in het Engels. Uiteraard gebruiken we de correcte Engelse vertalingen van het juridisch jargon en zorgen we dat alle betrokken partijen de inhoud goed zullen begrijpen.

Overeenkomst en contract opstellen kosten

Bij AVENC hanteren we vaste prijzen. Dit betekent dat u achteraf niet verrast zult worden door extra kosten. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. Bij AVENC hoeft u tijdens de aanvraag nog niets te betalen. U betaalt pas na de oplevering voor de opgevraagde documenten.

De meeste overeenkomsten en contracten worden binnen twee werkdagen voor u opgesteld. U heeft na oplevering nog veertien dagen de tijd om eventuele opmerkingen en aanvulling aan ons door te geven. Deze aanpassingen worden door onze juristen gratis verwerkt.

Overzicht overeenkomsten en contracten

Bij AVENC kunt u terecht voor het laten opstellen van ruim dertig verschillende overeenkomsten en contracten. Ondernemers vragen ons vaak om hulp bij het opstellen van de algemene voorwaarden. Wij leveren verschillende soorten algemene voorwaarden, zoals algemene voorwaarden fotograaf, algemene voorwaarden website & webshop, algemene voorwaarden ZZP, algemene voorwaarden SAAS, algemene voorwaarden ICT dienstverlening en algemene voorwaarden Engels.

Overeenkomst opstellen? Ook dan bent u bij AVENC aan het juiste adres. Onze juristen zijn gespecialiseerd in het opstellen van verschillende overeenkomsten en contracten. Zo kunt u bij AVENC terecht voor

Bent u een startende ondernemer? Bekijk dan eens ons starterspakket. Bent u eigenaar van een webshop? Dan is ons webshoppakket wellicht iets voor u. Verder zijn we u ook graag van dienst als u hulp nodig heeft bij het opstellen van een privacyverklaring of disclaimer.

Contact opnemen met AVENC

Wilt u een overeenkomst of contract laten opstellen door AVENC? U kunt het gewenste document heel eenvoudig aanvragen via onze website. Vul uw naam en bedrijfsgegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw juridische document wordt opgesteld door een vast aanspreekpunt.

Onze specialisten staan u graag te woord

Wilt u meer informatie over onze service of diensten? Neem dan contact met ons op. Bij AVENC krijgt u altijd gratis persoonlijk advies. U kunt contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@avenc.nl. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 085-4016804. Contact opnemen via WhatsApp behoort ook tot de mogelijkheden. Stuur een appje naar 06-43423451 en we beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Heb je vragen over dit product?

Wij helpen je graag verder! Wil je een gratis vrijblijvend overleg?
Dan kan dat! plan een afspraak

Of mail info@avenc.nl

Wij zijn Avenc

  • 085 - 4016804
  • info@avenc.nl
  • 06-43423451
  • Rigtersbleek-Zandvoort 10-125, 7521BE te Enschede

Andere diensten die interessant zijn

Een mooie selectie van onze diensten, nieuwsgierig naar de rest? Bezoek de diensten pagina!

Arbeidsovereenkomst

Een arbeidsovereenkomst legt belangrijke afspraken tussen werkgever en werknemer vast zoals……

Franchiseovereenkomst

Om deze rechten en plichten duidelijk te maken voor beide partijen is het van groot belang dat dit tot in detail uitgewerkt wordt in een franchiseovereenkomst.

Overeenkomst van opdracht

Een overeenkomst van opdracht is een bindende overeenkomst tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en is belangrijk omdat……