Algemene voorwaarden Engels

Engelse algemene voorwaarden

Veel Nederlandse ondernemers doen zaken met buitenlandse partners of leveren aan klanten in het buitenland. Aangezien deze buitenlandse zakenpartners en klanten de Nederlandse taal over het algemeen niet beheersen, worden afspraken gemaakt in het Engels. Het is daarom belangrijk dat u over Engelse juridische documenten beschikt. Ook algemene voorwaarden in het Engels zijn van belang als u in contact bent met klanten of andere belanghebbenden in het buitenland.

Het is belangrijk dat juridische documenten, zoals algemene voorwaarden, voor beide partijen goed te begrijpen zijn. De wederpartij moet de inhoud namelijk begrijpen, voordat er een akkoord kan worden bereikt. Zo voorkomt u juridische conflicten met buitenlandse zakenpartners of klanten. Ondanks dat de algemene voorwaarden in het Engels geschreven worden, blijft de Nederlandse wetgeving gelden.

U kunt de algemene voorwaarden van uw onderneming laten vertalen door AVENC. Onze juristen zijn zowel Nederlands als Engels geschoold en helpen u graag met het opstellen van Engelse algemene voorwaarden. Bij het vertalen van juridische documenten houdt AVENC rekening met de leesbaarheid en de correcte vertaling van het juridisch jargon. Algemene voorwaarden in het Engels zijn hierdoor makkelijk te begrijpen voor Engelstalige klanten.

Algemene voorwaarden webshop Engels

Beheert u een webshop en levert u ook aan klanten buiten Nederland? Dan is het verstandig om over Engelse algemene voorwaarden te beschikken. Ook de internationale klanten van uw webshop dienen de algemene voorwaarden namelijk te kunnen begrijpen. Als u opereert op de internationale markt kunt u ervan uitgaan dat uw klanten de Engelse taal beheersen. Zorg er daarom voor dat de algemene voorwaarden van uw internationale webshop in het Engels beschikbaar zijn.

Als u nog niet over algemene voorwaarden voor uw webshop beschikt, kunnen de juristen van AVENC u hiermee helpen. Wij leveren Nederlandse algemene voorwaarden op maat. Als dit document door u is goedgekeurd, kunnen de algemene voorwaarden vertaald worden naar het Engels. Ook voor de vertaling van andere juridische documenten voor uw webshop of onderneming kunt u bij AVENC terecht. Denk bijvoorbeeld aan een disclaimer of privacyverklaring. Bekijk ook ons speciale webshoppakket voor ondernemers.

Binnen twee werkdagen algemene voorwaarden in het Engels

Het vertalen van algemene voorwaarden naar het Engels kan een ingewikkelde klus zijn. Zeker aangezien in het document veel juridisch jargon staat. Geef het werk uit handen en profiteer van onze snelle service. AVENC hanteert vaste prijzen en onze juristen geven u graag gratis persoonlijk advies. Engelse algemene voorwaarden en andere vertalingen van juridische documenten worden binnen twee werkdagen geleverd. U kunt bij AVENC achteraf betalen.

De algemene voorwaarden is een zeer belangrijk document waarmee u uw aansprakelijkheid beperkt. Heeft u nog geen algemene voorwaarden? Plan dan snel een afspraak in. AVENC kan u namelijk ook helpen met het opstellen van de Nederlandse algemene voorwaarden voor uw onderneming. Tijdens een telefoon gesprek leren we u en uw onderneming kennen en onze juristen maken op basis van deze informatie algemene voorwaarden op maat. Uiteraard kunt u deze algemene voorwaarden ook laten vertalen naar het Engels. Neem vandaag nog contact met ons op.

Bij een vertaling houden we rekening met:

  • Leesbaarheid
  • Correcte vertaling van juridisch jargon
  • Vertaling van het gehele document
  • Door Engels geschoolde juristen

Heb je vragen over dit product?

Wij helpen je graag verder! Wil je een gratis vrijblijvend overleg?
Dan kan dat! plan een afspraak

Of mail info@avenc.nl
€ 75
per uur
excl. btw
Categorie Algemene voorwaarden
Periode Twee werkdagen

Wij zijn Avenc

  • 085 - 130 2685
  • info@avenc.nl
  • 06-43423451
  • Rigtersbleek-Zandvoort 10-125, 7521BE te Enschede

Andere diensten die interessant zijn

Een mooie selectie van onze diensten, nieuwsgierig naar de rest? Bezoek de diensten pagina!

Algemene voorwaarden website & webshop
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden webshop Als beheerder van een webshop heeft u te maken met het strenge consumentenrecht. Het is daarom belangrijk om uw zaken goed op orde te hebben, zeker op juridisch vlak. Iedere webshop heeft een aantal juridische basis documenten nodig, zoals de algemene voorwaarden. Hierin staan belangrijke zaken vastgelegd, zoals hoe uw bedrijf omgaat […]

€ 259 Meer informatie
Algemene voorwaarden Engels
Algemene voorwaarden

Engelse algemene voorwaarden Veel Nederlandse ondernemers doen zaken met buitenlandse partners of leveren aan klanten in het buitenland. Aangezien deze buitenlandse zakenpartners en klanten de Nederlandse taal over het algemeen niet beheersen, worden afspraken gemaakt in het Engels. Het is daarom belangrijk dat u over Engelse juridische documenten beschikt. Ook algemene voorwaarden in het Engels […]

€ 75 per uur
Meer informatie
Verwerkersovereenkomst Engels
Overeenkomsten

verwerkersovereenkomst naar het Engels vertalen? Om de privacy van personen te beschermen is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingevoerd. Dit is een Europese privacywet en geldt in de gehele Europese Unie. De AVG regelt dat bedrijven en organisaties persoonsgegevens zorgvuldig verwerken en niet meer persoonsgegevens verzamelen dan nodig is. Als ondernemer moet u zich houden […]

€ 75 per uur
Meer informatie
Algemene voorwaarden SAAS
Algemene voorwaarden

De SAAS applicatie is een andere benaming voor ‘software as a service’ en het houdt in dat de software op zichzelf door de leverancier als dienst wordt aangeboden. Er wordt dus geen maatwerk software ontwikkeld, maar er wordt generieke software ontwikkeld voor vele gebruikers. Daardoor hebben leveranciers van SAAS applicaties te maken met vele verschillende […]

€ 259 Meer informatie
Algemene voorwaarden ICT dienstverlening
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden ICT dienstverlening Bedrijven in de ICT dienstverlening is een specifieke tak van sport. Vaak worden er complexe software en systemen op maat voor een opdrachtgever ontwikkeld. In andere gevallen is er bijvoorbeeld een platform ontwikkeld waar diverse gebruikers met diverse rollen gebruik van maken. Maar ook bij het ontwikkelen en opleveren van een […]

€ 259 Meer informatie
Starterspakket
Overig

Als startende ondernemer mogen een aantal juridische documenten niet ontbreken. U wilt namelijk zo goed mogelijk alle risico’s en aansprakelijkheden indekken. Daarnaast zijn er ook enkele wettelijke verplichtingen zoals bijvoorbeeld voldoen aan de AVG wetgeving.

€ 499 Meer informatie